rode koker

Vandaag een klassieker die past in een ander mode thema van dit najaar, de kokerrok in een klassiek ruitje. De nieuwe trend heet: “new bourgeoisie” volgens mij. Denk aan ladylike items als; kokerrokken, klassieke ruitjes, beige tinten, getailleerde jasjes enz. Ik draag hier een rok van Harper&Yve en een top van Mademoiselle Yéyé, met een breed boord aan de onderkant, waardoor de taille extra geaccentueerd wordt. Het rood domineert en dat laat ik terugkomen in de accessoires, de sneakers en de ring. Met het panter heuptasje maak ik de outfit extra pittig en minder voorspelbaar. Altijd leuk om een gek element in je outfit toe te voegen om het zo wat spannender te maken! Top dag girls!!☎️☎️☎️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s