caramel crush

Vandaag een klassieke kleur die we ook dit najaar weer zien terugkeren. Bruin is volgens mij dit najaar het nieuwe zwart en we gaan buiten de uitbundige kleuren ook weer “back to nature”! Deze cognac of caramel kleur is geweldig en met veel andere tinten te mixen. Met zwart, wit en donkerblauw is lekker safe. Met fuhsiarose, paars of gifgroen voor out of the box denkers. Hier draag ik een wijde broek van Compania in cognac met daarop een speels blousje met leeuwtjes en eroverheen een offwhite ribjasje. Ook ribfluweel is weer back in de race. Leuk om een wijde broek te combineren met een kort jasje. Dit geeft vooral meer lengte voor de iets kortere vrouwen, het accent ligt dan ook meer op de taille. Deze outfit komt trouwens weer van Smaak uit Geleen. Top dag girls!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s