brown sugar

Dat bruin het nieuwe zwart wordt dit najaar heb ik al eerder vermeld. We gaan veel bruintinten spotten en deze dress van Castelijn en van Jane Lushka is hier een mooi voorbeeld van. Ik hou van de belijning en de stof heeft een print die me een beetje laat denken aan de huid van een crocodil. Ik draag er een gouden ketting op. Ook gouden accessoires komen weer terug en ze staan vooral mooi bij natuurtinten en warme kleuren. Dit is een echte herfstjurk en met de nieuwe enkellengte kunnen veel vrouwen goed wegkomen. Ik draag graag Westernboots onder dit soort jurken voor de stoere touch. Top dag girls!!👩‍🌾👩‍🌾👩‍🌾

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s