denim dude

Vandaag een zeer stoere denim broek, ietwat oversized, destroyed en Fetish, what else! Ik draag er een geruite jas/blouse op, in de nieuwe Western style van Harper&Yve. Eronder draag ik een glanzende fuhsia kleurige top van Ydence. Durf bordeaux en bruintinten gerust te mixen met deze knalroze kleur en zie hoe mooi dat staat. De enkellange jeansbroek kan ook afgerold worden, voor wie niet zo van deze lengte houdt. Een jeansbroek staat altijd goed, maar maak je outfit wel speciaal en blijf niet hangen in de skinny met wit shirt en lederen jackje variant alstublieft! Top dag denim girls!!🥳🥳🥳

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s