kiss my lips

Vandaag een bijzondere print en wel de lippenprint, zoals jullie kunnen zien. Het Spaanse merk Minueto is een kei in bijzondere printjes en ook de vormgeving van de mode items is altijd bijzonder en heeft een kleine knipoog naar vervlogen tijden. Zoals ik ook al eerder vermeld heb, komt de pofmouw terug en de schouderpartijen gaan volgend jaar weer breder worden. De culottes in zwart die jullie zien is van Pepaloves, ook een onderscheidend label voor echte fashionistas. Onder deze outfit kan zowel een pump met kek sokje, als een coole sneaker of loafer. De lange theatrale ketting die ik draag is van Fetish en komt evenals de totale outfit weer van Smaak uit Geleen. Top dag girls!!🦸‍♀️💄👄

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s