brown b girl

Op mijn verjaardag blog ik uiteraard gewoon door, want zo doen powervrouwen dat, haha! Ik heb al gezegd dat bruin dit najaar het nieuwe zwart gaat worden en deze topper van Fetish laat ons langzaam eraan wennen, door bruin te combineren met zwart! De tuniek die overigens weer van Smaak komt, valt lekker losjes en is voorzien van een bruine, bijpassende legging. De panterlaarsjes uit mijn privé collectie staan er goed onder, vind ik. Leuk om printlaarsjes te mixen met effen items. Top dag girls!!🏋️‍♀️🏋️‍♀️🏋️‍♀️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s