zonnige panter

Vandaag een rode panterprint jurk van Castelijn en van Desoto. Het disco ceintuurtje maakt deze jurk compleet en zit erbij geleverd. Leuk om je outfit sportief te stylen met sneakers eronder. Deze zijn uit mijn privé collectie en van New Balance. Ik heb ze gepimpt met zilveren fringes. Zoals al eerder gezegd gaan we “panteren” in alle kleuren dit najaar, maar de rode variant blijft een van mijn favorietjes. Top dag girls!!🥰😎😜

Castelijn, Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s