met een gouden randje

Ribstof is hot en wijde broeken ook, vandaar dit pak! Natuurlijk weer een topper van Scotch&Soda, een van mijn favoriete merken. Dit vrouwenpak is bijzonder, door de gele kleur maar ook door de snit. De broek valt hoog in de taille en is wijd van onderen en heeft een mooie brede band aan de bovenkant. Extra vrouwelijk dus! Het jasje is ietwat strakker en getailleerd. De blouse die ik eronder draag is een beetje retro qua print en mooi met het blauwe kraagje en de manchetten. Ik draag onder deze stoere broek graag stoere western boots. De outfit komt van Castelijn uit Beek. Top dag girls!!🎃🎃🎃

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s