country side

Vandaag kleur en heel veel kleur van het merk Pepaloves, een nieuwe topper bij Smaak. Ik draag een tweedelige set met funny print. De blouse valt lekker wijd en de rok ook. Om de taille te accentueren en natuurlijk als leuke mode gadget draag ik een wijnrode heuptas erop uit Parijs. Bij Smaak kun je ook terecht voor top accessoires zoals je kunt zien. De rode sneakers heb ik zelf gepimpt met bont fringes van Pinnedbyk en die komen ook van Smaak. Nu draag ik dunne netkousen onder de rok, maar deze bleken echter niet countryside proof te zijn haha. Top dag girls!!😎😎😎

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s