vesten parade

Ja ook de vesten kunnen weer ingezet worden. Het najaar is dé periode voor dit altijd goede fashion item. Natuurlijk hebben we allemaal wel een effen exemplaar in de kast hangen, maar deze gestreepte versie in een prachtig kleurenpalet is de bom! Hier mix ik dit kekke vest met een bruine jeansbroek en een pantertop. Natuurlijk dragen we vesten ook leuk over een dunnere jurk met stoere laarzen eronder. Ook een mooie stijl. Deze gehele outfit komt trouwens van Castelijn uit Beek. Top dag fashionista’s!!👠💋❤️

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s