groots meesterwerk

Ja ik heb weer een echte fashion catcher te pakken. We gaan voor een sjaal met een kunstwerk van een oude meester erop. De kwaliteit is hoogwaardig is prijs iets sympathieker. Hier zien jullie een sjaal met het meisje met de parel van Vermeer erop. Top als mode catcher uiteraard, maar als je hem afdoet…dan kun je er ook nog eens je interieur mee opleuken. Hoe gaaf is dat?! De sjaals zijn er uiteraard ook met vele andere afbeeldingen van grote kunstenaars maar deze was toch wel mijn persoonlijke favoriet. De sjaals zijn te koop bij Gelaen 31 in de Salmstaat in Geleen. Top dag girls!! 🦹‍♂️🦹‍♂️🦹‍♂️

Gelaen 31 Salmstaat. 17 Geleen

G

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s