purple day

Vandaag kies ik weer eens voor paars met een zelfgestyled setje van Smaak uit Geleen. Ik draag een voile rok met bloemmotief van Harper&Yve en erop een stoere paarse trui van hetzelfde label, in een iets andere paars nuance. Onder de trui heel brutaal de fuhsiarose glansblouse van ydense en dan de stoere overknee laarzen uit mijn privé collectie, van Caroline Biss. Ik combineer graag een voile rok of jurk met knitwear. Lekker stoer en toch vrouwelijk. Top dag girls!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s