pakkerd

Vandaag weer eens strak in het pak voor Castelijn uit Beek! Ik draag een exemplaar in krijtstreepje van Studio Anneloes, in grijs en uit de zeer comfortabele travel collection. De stof is zo chill dat je er nog yoga in zou kunnen doen haha…ik spreek uit ervaring. Maar daar is dit pak uiteraard echt wel té mooi voor! Verder draag ik er een witte blouse met subtiel printje onder, of een tijgertop met guccibelt voor een andere styling. Uiteraard kan de broek en het kekke jasje ook onafhankelijk van elkaar gedragen worden. Top dag girls!!🍭🍭🍭

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s