one of the big five

Vandaag weer een aparte dress in aparte print. De olifant komt ook uit de kast en het model van deze jurk is ultra vrouwelijk. Let op de grote strik aan de zijkant, die de taille mooi laat uitkomen en het zwierige karakter. Cool met stoere laarzen eronder en deze zijn van Hispanitas. De dress heb ik ook nog opgeleukt met een heuptasje in rode croco uit Parijs. De hele outfit inclusief het kekke tasje komt weer van Smaak uit Geleen. Nice day girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s