rib en trui

Vandaag een sportieve en stijlvolle outfit van Seven Moons, waar vanavond een koopavond plaats gaat vinden, met veel nieuwe items! Ik draag een kek rokje in oranje ribfluweel en een sportieve trui, in een mooie driekleur. De lange overknee laarzen in bruine dierenprint staan er top onder. Dit rokje heeft een perfecte lengte voor iets oudere meisjes en staat toch lekker pittig. Deze leuke trui is er overigens ook nog in een andere kleur en het rokje ook. Top dag girls!!👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️

Seven Moons, Salmstaat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s