de vermoorde onschuld

Na een heftig feestje en een yoga sessie in mijn tuin presenteer ik voor jullie in het thema “the age of innocence” deze gedurfde, maar o zo mooie witte creatie uit Parijs en van Smaak. De rok is zwierig en evenals de top bezaaid met donzige veertjes. De kettingceintuur in chanellook staat er brilliant op. Deze rok is ook leuk los te combineren met een kort jasje maar de set is echt wel partyproof wat mij betreft. Top dag girls!!🙏🙏👯‍♀️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s