petrol baby

We gaan voor petrolblauw vandaag en wel in de mix met speelse ruiten. De broek is een skinny jeansmodel, met een coating die hem een beetje een leatherlook geeft en natuurlijk in het mooie petrol. Erop draag ik een top met opvallende ruiten in kleuren die perfect matchen bij de broek. Er is ook nog een kort jasje in de kleur van de broek. Dat is natuurlijk een extra optie, maar wel erg leuk om nu ook buiten te dragen. De hele set komt van Castelijn uit Beek. Top dag girls!!⏰⏰⏰

Castelijn fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s