een rok als monument

Deze rok vind ik persoonlijk heel speciaal. Een monumentale vormgeving, a touch of hippy en plissé de la france. De tailleband is zwart en verstelbaar. Lange rokken zijn stijlvol en deze is theatraal. Draag er laarzen of een enkellaarsje onder en mix met rood of een keurige witte hemdblouse. De top is van Fetish en bestaat uit twee delen. De rok komt uit Parijs. Smaak is weer naar Parijs op inkoop geweest en dit is het resultaat! Top zondag girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s