ruiten gooier

Dat ruiten dit najaar en winter hot worden heb ik jullie inmiddels al laten weten. Hier zien jullie een deux piece uit Paris with love from Smaak. Het jurkje heeft een geweldige fitting en de blazer valt lekker oversized. Natuurlijk kunnen we eindeloos variëren met de jas en later in de week laat ik jullie zien hoe. De overknee laarzen vind ik persoonlijk geweldig onder deze outfit en ze zijn van Caroline Biss. De omhangtas is ook van Smaak. Top dag girls!!👗👗👗

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s