nachtwacht

Vandaag een top dress van Castelijn en van lizzy&Coco. “Art meets fashion” heet deze serie en je kunt voortaan een fashion statement maken door een oude meester op je lijf te dragen. Hoe cool is dit? Er zijn ook vesten bij te verkrijgen in dezelfde print. Ik draag hier een jurk met de nachtwacht erop en de beige laarzen passen er wat mij betreft het beste bij, anders wordt het allemaal te zwart. De ideale jurk voor een feestje, maar sorry dat ik het vermeld uiteraard ook perfect voor een begrafenis. Vier het leven in deze jurk en laat je verrassen in de winkel, want er zijn uiteraard ook andere grootmeesters te verkrijgen. Top dag girls!!😍😍😍

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s