gele giraffe

Vandaag weer een bijzonder fantasierijk dierenprintje. Geel is de basis en ik smul hiervan. De dress is mooi qua snit en komt van Seven Moons uit Geleen. Natuurlijk draag ik hier mijn overknee dierenprint laarzen onder. Ik kan jullie aanraden om een paar lange laarzen aan te schaffen en deze bruintinten en ook roomwit staan overal onder. Het jurkje heeft een mooie lengte en de lange laarzen maken de roklengte optisch nog mooier. Top dag yellow girls!!😉😉😉

Seven Moons Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s