ruitje twee

Vandaag zoals beloofd, een al eerder getoond ruiten jasje, maar dan in een andere combinatie. Nu draag ik er een cognackleurige broek onder, in een ietwat wijder model en een strak pantertruitje in bruintinten. De westernboots in camel maken de outfit compleet. Westernboots is ook wel een must dit seizoen, zowel de lange als de halflange en korte versie en het liefst in een natuurtint of zwart. Ze geven elke outfit een instant stoer tintje. Groen en bruin is wat mij betreft een goede match en de oversized blazer is ook een topper dit najaar, die staat eigenlijk bijna iedereen. Wel moet je er niet te klein voor zijn, dan liever een korter getailleerd modelletje kiezen! De hele outfit is te koop bij Smaak uit Geleen. Top dag girls!!🤠🤠🤠

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s