double check bag

Vandaag de kleine tas in de spotlights! Deze snoepjes in mooie natuurtint en zwart croco zijn van Dc bags en van Gelaen31! Ze passen ook uitstekend bij de nieuwe western trend en je kunt ze perfect kruislings omhangen, maar ook als clutch gebruiken. Het kleine tasje blijft handig en actueel en staat altijd leuk. De kwaliteit is top, mooi leder. Bij Gelaen31 hebben ze altijd de laatste nieuwe trends en ze verkopen er ook heel veel leuke mode accessoires waarmee je je outfit een extra boost kunt geven. Top dag girls!!🥳🥳🥳

Gelaen 31, Salmstaat 17 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s