to the max

Dat lange jurken hot zijn wisten jullie waarschijnlijk al, maar deze versie van Harper&Yve gaat inderdaad helemaal “to the max”!!Langer dan lang en mooier dan mooi! Let ook op de mooie kleur. Een menging van blauw met bordeauxrood, waardoor hij soms ook nog een paarse schijn krijgt. Ik draag dit soort jurken het liefste met stoere, korte westernboots. Ik geef toe dat je voor dit soort jurken wel een beetje lengte moet hebben. De brede bijgeleverde ceintuur accentueert mooi de taille, waardoor deze dress extra vrouwelijk wordt. Leuk te combineren met een kort jasje erop, want dat is wel een must bij dit soort jurken. Top dag girls!!👗👗👗

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s