prinsessen jurk

Ja dit vind ik persoonlijk echt een jurk voor prinsesjes! Hij is lang en heeft een subtiel zilveren glittertje en een donker en klein nopje. Hij is weer van het verassende merk Nümph en van Seven Moons uit Geleen. Leuk met stoere kistjes eronder, maar ik kies persoonlijk liever voor elegante laarzen. Het stoere groene bikerjackje is niet van Seven Moons, maar komt uit mijn privé collectie. Ik wil alleen even laten zien dat je op een maxijurk het beste een kort jasje kunt dragen, een lederen versie vind ik persoonlijk erg leuk staan op dit schattige jurkje, voor het contrast. Seven Moons is er even tussenuit, maar vanaf donderdag weer paraat. Top dag girls!!😻😻😻

Seven Moons, Salmstaat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s