ruitje drie

Ja de ruiten vliegen ons om de oren dit seizoen, and I love it! Hier laat ik een nieuwe ruiten jas zien van Fetish, in combinatie met een warme tuniek van hetzelfde merk in mooi legergroen, voorzien van een kleurrijke applicatie. Ik draag heel gedurfd netpantys en overkneelaarzen onder de tuniek, maar voor de ietwat kleinere vrouwen valt hij meer als een jurk en zie je dus minder been. Dikkere pantys kunnen er natuurlijk straks ook onder, maar dit staat lekker brutaal. Durf eens te mixen qua patronen! We gaan ook ruiten mixen met panterprint en andere spannende combinaties. Laat jullie verassen en printmix erop los. Zorg wel steeds ervoor dat het kleurenpalet blijft kloppen. Top dag girls!!💋💋💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s