melkmeisje

Vandaag weer een oude meester!Het melkmeisje van Vermeer op je borst, hoe cool is dat! Het is een blouson van Castelijn en van Lizzy&Coco, in de mix met een sportieve, gele broek met bies van Penn&Ink. Leuk dat contrast van de ietwat klassiekere top met een über hippe broek. De broek heeft een geweldig draagcomfort en staat ook leuk met een blazer erop. De western laarsjes komen uit mijn privé collectie en maken dit setje extra speciaal. Leuk om te mixen met verschillende stijlen. Top dag fashionista’s!!💋💋💋🙅‍♂️

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s