club night outfit

Vandaag toch eens zwart! Zoals jullie weten ben ik niet van de all over black, maar deze nieuwe rok van Ydence uit de nieuwe collectie is de bom! Hij is gemaakt van dikke satijn en heeft een zeer vrouwelijke fitting. Ik draag hem hier met een matching funny shirt met cocktailglas en vest in zandkleur met strepen, van hetzelfde merk. Op de laatste foto heb ik er mijn eigen guntop op gestyled en heuptas van Liebeskind. Zo ontstaat er een Bondachtige set. Deze geweldige musthave rok is er overigens ook nog in het nachtblauw. Funny weekend girls, cheers Ellen💋💋💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s