glitterpak

Vanavond een pre kerst knaller namelijk dit glitterpak van Harper&Yve van Smaak uit Geleen. Dat damespakken hot zijn wisten we al en deze versie met strakke broek en ietwat oversized blazer, is hier een mooi voorbeeld van. Eronder draag ik een satijnen, knalrose blouse van Ydence en een rood heuptasje uit Parijs. Deze kleur wordt herhaald in de kekke enkellaarsjes en de manchetten van de jas. De glitter in het staalzilveren pak is mooi subtiel en zo kun je deze outfit ook buiten de feestdagen dragen. Mooi om grijs te mixen met een accentkleur zoals deze. Top avond girls!!🙏🥰🙅‍♂️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s