western flowers

Weer een voor jullie samengestelde set in de Western look! Ik mix vandaag een stoere bruine denim met een gebloemde top van Castelijn en een tas van Smaak en van Fetish. De top is van Schotch&Soda en er is ook een matching rok bij. De hele set heb ik al eens eerder laten zien. Bij de Westerntrend horen ook bloemen en items met ruches, in combinatie met stoere boots en rauwe denim. Ik vind een stoere spijkerbroek ok, mits er wel een zorgvuldig uitgekozen outfit van gemaakt wordt. Dus de mix van spijkerbroekje met saai zwart of grijs t-shirt keur ik helaas niet goed! Top week girls!!❤️❤️❤️

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s