mild at heart

Vandaag gaan we romantisch rocken voor Smaak! Ik draag een wijde rok in offwhite, met veertjes uit Parijs. Ik geef toe dat de rok voor echte fashionistas is, maar ik smul ervan. Bij de grote namen zoals Alexander Mqueen zien we ook dit soort theatrale rokken, in de mix met stoere jasjes. Hier draag ik er een rock shirt van Ydence op en een oversized glitterblazer. Een cool lederen jack met studs kan natuurlijk ook. De westernlaarzen maken de outfit compleet. Top dag girls!!🤠🤠🤠

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s