green winter

We gaan voor een groene winter in deze geweldige coat van Smaak en van het Nederlandse merk Ydence. Deze jas heeft een pittige belijning en een mooi gemeleerde, wolachtige stof. Groen is weer eens een andere kleur voor een jas en deze is door de mooie kleuren nuances goed te combineren. Gelukkig zie ik dit najaar eens wat meer modische jassen in de rekken verschijnen, als de traditionele jack met bontmuts. Een jas in een speciale kleur maakt me blij. Zwart en grijs zie ik helaas nog teveel in het straatbeeld. Top dag girls!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s