kort en bontig

We maken het bont op deze druilerige maandag, met dit vrolijke setje van Smaak uit Geleen. De trui is apart met de ruches en bovendien lekker warm. De rok is ultra bont en heeft een vrolijke print. Kleur je dag en durf kleur te dragen is mijn advies! Ik word er in ieder geval blij van. De lange western laarzen uit mijn privé collectie zijn ook een goede investering dit seizoen, zeker in deze mooie cognackleur. Ze zijn van het merk Bronx. Top week girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s