groene zone

Vandaag gaan we weer voor groen en deze dress van Seven Moons is lekker comfortabel en ook nog mooi! Let op de grote kraag die optisch het formaat heeft van een capuchon. Ook het patroon is top en de pasvorm excellent. Draag deze jurk sportief met sneakers of met een laarsje, laars en zelfs met een pump staat hij leuk, voor het contrast. Groen staat overigens heel veel dames erg goed en kleur bekennen is niet verkeerd volgens mij. Ik zeg dus ..groen, gewoon eens doen! Top dag girls!!🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️

Seven Moons, Salmstaat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s