ruiten meisje

Vandaag weer ruiten en wel in de vorm van een nieuwe Fetish topper! Deze blouse is speciaal door de poffende mouwen en de wijde vormgeving en uiteraard door de mooie groene ruiten. Het jasje met de bolletjes is overigens ook van Fetish. Eronder draag ik de satijnen Ydence rok in darkblue met perfecte fitting en de lange laarzen staan wat mij betreft geweldig onder dit soort rokken. Als er gekozen wordt voor korte items op deze rok, kunnen ook vrouwen die wat kleiner van stuk zijn hiermee wegkomen. Top dag girls!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s