simply the best

Vandaag weer een Fetish topper van Smaak! Ik draag een aparte pinafore in grijs, van dit mooie label. De stof is wollig en de dress is vervaardigd met aparte Fetish details, zoals de grote barokke capuchon. Eronder draag ik een matching, gestreepte blouse van Ydence. De jurk valt lekker wijd, maar wel vrouwelijk en toch stoer, zoals we dat van Fetish gewend zijn. Vooral voor vrouwen met smalle schouders en bredere heupen is dit een goede outfit. Top dag girls!!🥳💋💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s