rib topper

Vandaag weer een damespak maar dan voor stoere ladys! We gaan in het vintage ribfluweel voor Seven Moons uit Geleen! Mooi die orange/ zalmkleur en de blazer heeft de trendy ietwat oversized fitting. De broek is een beetje flared aan de onderkant. Eronder draag ik een top in blauw met subtiel oranjekleurig motiefje en deze matcht er geweldig onder. Draag westernboots onder dit stoere pak en je bent helemaal up-to-date. Top dag girls!!🥰🥰🥰😎

Seven Moons, Salmstaat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s