back in black

Ja Ellen zien jullie zelf niet vaak in zwart, maar deze pinafore van Fetish in leatherlook is bijzonder en die moet ik tonen! Eronder draag ik een pantertruitje in blauwe panter en dat matcht mooi bij de blauwe fluwelen bandjes van de jurk. Zwart leer is voor stoere meisjes en de laarzen in beige vlakken het zwart een beetje af. Als je zoals mij ook niet zo top met zwart staat, kom je er toch goed mee weg, door er een andere kleur onder te combineren. Zo word ook ik er blij van! De hele outfit komt weer van Smaak uit Geleen, waar as. zondag een glitter en glamour koopzondag is, met leuke noviteiten en meer verassingen. Top dag girls!!😻😻😻

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s