scotch girl

Vandaag weer een topper van Scotch&Soda en van Castelijn. Deze jumpsuit is bijzonder met de strepen aan de bovenkant en de wijde plissé pijpen aan de onderkant. De tricot stof is heerlijk comfortabel en de subtiele glitter die erin verwerkt is, maakt dit pak met heels eronder ook nog party proof. Weer eens iets anders dat dat saaie zwarte jurkje dat half Nederland aantrekt op een feestje. Durf je te ongescheiden girls! Grijze muizen zijn er al genoeg. Top dag fashionista’s🥳🥳🥳

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s