yellow fever

Vandaag geel! Geel is een prachtige kleur waar je instant vrolijk van wordt. We kiezen vandaag voor gele accessoires, want met de goede accessoires maak je een outfit compleet en totaal anders. Het gele tasje en de sjaal, die lekker warm en groots is, komen van Gelaen 31. Daar vind je dé juiste modische accessoires voor de echte fashionista! De outfit van vandaag komt uit mijn eigen kledingkast en rose met geel vind ik zelf een erg mooie combinatie. Top dag girls!!🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

Gelaen 31, Salmstraat 17 Geleen.h

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s