goud met strepen

Vandaag heb ik een nieuwe set gecreëerd met de goudkleurige plissé rok van Scotch&Soda van Castelijn. Ik draag er nu een lekker warm vest op, in mooie ijsblauwe pasteltinten en een matching blouse. Door de westernlaarzen eronder te dragen ontstaat er weer een stoere look. Zo kun je een klassiekere plissé rok een andere touch geven. Dikke vesten zijn actueel en erg dankbaar in het draagcomfort. zowel leuk op een rok als op een broek te combineren! Top dag girls!!🥳🥳🥳

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s