rood for xmas

Vandaag een top rok van Smaak in feestelijk rood! Rokken met ongelijke lengtes of punten aan de onderkant in de enkellengte, gaan het helemaal worden. De print is prachtig en de snit theatraal. Ik combineer er de zachtroze westernblouse op van Harper. De haarband geeft een speels en vrolijk tintje aan de outfit, evenals het zwarte heuptasje van Fetish. De lange beige, suéde laarzen van Hispanitas, staan eigenlijk overal onder en geven deze set een stoer tintje. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s