big black bag

Buiten de kekke kleine tasjes zien we ook de grote tassen weer opduiken in het modebeeld. Op hoog niveau worden ze zelfs mega groot. Kleine meisjes met grote oversized tassen is de bom! Deze zwarte versie in mooi leder komt weer van Gelean 31 uit Geleen en is natuurlijk ook een mooi kerstkado… hint hint! Zwart is altijd goed en overal mooi bij te combineren. Deze zaak heeft verder heel veel meer leuke xmas presents en is een kei in trendy accessoires, ook voor in huis!! Top dag girls!!🎄☘️🌴🎄

Gelaen 31, Salmstaat 17 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s