green again

Dat ik ook erg van groen houd is waarschijnlijk al bekend. Zoals al eerder gezegd kun je bijna alle groentinten met elkaar matchen. Deze comfortabele broek met stipje en het vest zijn van Sandwich, een leuk vlot merk van eigen bodem. De blouse is van Desoto. Mooi weer met stoere westernlaarsjes eronder. Een lekker vest is ook een goede aanvulling op je basis garderobe. De outfit komt weer van Castelijn uit Beek. Top dag girls!❤️🎄😀

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s