sensation white

Winterwit is vandaag het thema! Ik draag persoonlijk graag wit in de winter. Niet het sneeuwwitte, maar de offwhite variant. De jurk die jullie hier zien komt eens uit mijn eigen kast en is volgens mij de bom! Hij is gemaakt van dikke katoen en heeft een stoer uiterlijk. Ik vind deze lengte ook erg mooi voor iets oudere girls en classy bovendien. De snake lederen laarzen kocht ik in Spanje en zijn handgemaakt. Mooi bij wit of beigetinten mijns inziens. Top dag girls!!🍀🍀🍀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s