vest om aan te strepen

Dit gestreepte vest is er een om van te houden. Vandaag maak ik voor jullie weer een andere outfit met dit geweldige item. De hele outfit is weer te koop bij Castelijn en de broek met ruitje is van het broekenmerk Brakx. Het vest kan zowel op een broek als op een jurk of rok gecombineerd worden, zoals ik jullie heb laten zien. Vesten aanschaffen dus, zou ik jullie willen adviseren. De broek heeft een subtiele ruit en staat lekker brutaal bij het gestreepte vest. De western boots staan eigenlijk ook overal onder en geven de hele outfit een stoerdere touch. Fijne dag girls!!🌺🌺🌺

Castelijn, Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s