red xmas

De rode jurk van Studio Anneloes again, van Castelijn uit Beek. Ik laat twee stylings mogelijkheden zien. Als jurk gesloten met het bijbehorende ceintuurtje. Of los gedragen als jas, met eronder een zwarte broek van hetzelfde merk en een simpele zwarte top, van de Hema. Het heuptasje in rood komt uit mijn privé collectie en komt van Smaak uit Geleen. De jurk is evenals de broek gemaakt van de comfortabele travelstof die we van Studio Anneloes gewend zijn. Top dag girls!!🏋🏽

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s