bolletjes slikker

Vandaag een jurk van Fetish uit de nieuwe kerst collectie in bruin met zwart en bezaaid met rozetten in zwart. Hij is gemaakt van feestelijke bruine satijn en heeft zwarte katoenen mouwen. Het is een a-line. Ik zie hier zelf graag lange laarzen onder. Deze beige suède laarzen zijn van Hispanitas. De overige feestcollectie van Fetish is ook zeer zeker de moeite waard om naar te komen kijken! Smaak is vandaag, vanwege het glazen huis in Geleen, geopend tot 22.00 uur vanavond. See you in Gelean vandaag!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s