she comes in colors everywhere

Vandaag op deze druilerige dag gaan we in full color! Ik draag een top dress in mooie zachte kleuren van het Nederlandse merk Summum Woman en de dress komt van Castelijn uit Beek. De nieuwe collectie van dit label vind ik persoonlijk erg sterk. Deze jurk is eenvoudig qua snit, maar prachtig qua kleur. Rechte doorknoop jurken staan bijna iedereen en je kunt deze dress zowel met als zonder ceintuur dragen. Leuk met overknee laarzen eronder, in matching kleur. Top dag girls!!😍😍😍

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s