orange baby

Ook orange is een mooie en sprekende kleur waar ik instant goede zin van krijg! Deze lekker warme trui is van Yaya en heeft een beetje langere lengte. Hij staat perfect op deze broek van Scotch&Soda die ook nog in de sale te koop is. De rode motiefjes die erop staan maken deze bruingeruite broek extra speciaal. Ook hier draag ik weer mijn eigen westenlaarsjes onder, om de outfit een extra stoer tintje te geven. Broek met trui is een leuke casual outfit, maar zorg wel ervoor dat je er een feestje van maakt. Een trui in een felle kleur is altijd een goed idee. Bovendien ga je door kleuren in je outfit te gebruiken meer stralen. De hele outfit is trouwens weer te koop bij Castelijn in Beek. Top dag girls!!😎😎😎

Castelijn Fashion&denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s